Isceljivanje majki pretkinja

Arhetip Babe odgovara sezoni zime u kretanju Zemlje i tamnoj strani Meseca. Stoga na Mladjak 23.11. u 19 30h online nizom meditacija i energetskih vežbi kroz kontakt sa sopstvenom matericom povezaćemo se sa znanjem i mudrošću arh Babe. Napravićemo lutkicu pretkinju, a onda je i provesti kroz pročišćujuću i osvešćujuću meditaciju Isceljivanje majki pretkinja. Kroz nedelju dana susrećemo se ponovo, da bi dobile podršku kruga da osvestimo, verbalizujemo i integrišemo ono što nam je ceo proces doneo.
 
Radionicu vode Slađana Živković i Jovana Filipović.
 
Sa Jovanom Filipović (vizuelna umetnica, Birth art facilitatorka, dula, instruktorka joge i joge za trudnice, u edukaciju za praktičara ekspresivne art terapije) pravićete lutkice u prvom delu radionice. Možete praviti neku određenu pretkinju po majčinoj liniji, znanu ili neznanu. Dobijate paket sa svim potrebnim za izradu lutkice (telo, iglu i konac, nekoliko lica, kosu, vunicu, tkanine za odecu, ukrase).
 
Sa Slađanom Živković (iniciranom Mesečevom majkom nivo 2, psihologom, psihoterapeutkinjom, mentorkom za porodjajne priče, u edukaciji za Rozen terapiju dodirom) radimo niz meditacija i energetskih vežbi u cilju Isceljenja majki pretkinja.
 
Prijave za krug obavezne putem emaila: sladjanazivkovic77@gmail.com.
 
Molimo da se prijave zatvore barem 2 dana pre susreta da bi vam stigao paket sa materijalom za lutkice.
 
Kotizacija 30e. 
Račun za uplatu: Komercijalna banka 
205900101459487505 Jovana Filipović, Bulevar kralja Aleksandra 199b, Beograd
Za svrhu stavi svoje ime i prezime!
 

CARSKI REZ
O OŽILJKU KOJIM SAM RODILA

Integrisanje iskustva porođaja je važno bez obzira na način na koji smo rodile ili na doživljaj koji imamo.
U svetlu meseca aprila koji smo u celini posvetile carskom rezu na sve moguće načine, pričamo o integrisanju iskustva mame koja je rodila carskim rezom.
Slađana Živković, koja će voditi ovu dvosatnu radionicu, će na izuzetan i nežan način, kako to samo ona ume, da vas provede kroz sve te celine koje smo vam predočile. Nežno i majčinski.
@moonmothersladja
Ostaje nam samo da vam poželimo nežnu dobrodošlicu na radionicu “Carski rez – o ožiljku kojim sam rodila” koja će se održati u petak 16.4.2021. u 18h
Pogledajte najavu ovde: RADIONICA
Prijava se nalazi na linku 

 

Hajde da pričamo o gubitku trudnoće

U znak obeleževanja nedavno prošlog Internacionalnog dana svesnosti o gubitku trudnoće i novorođenčadi, pozivamo vas na online predavanje Hajde da pričamo o gubitku trudnoće.Cilj predavanja je da skine veo tišine sa iskustva gubitka trudnoće, razodene često prateću krivicu majke i da joj alate i rečnik sa kojim može da se dalje nosi sa svojim gubitkom.
Predavanje se sastoji iz tri celine:
psihološke posledice gubitka trudnoće,
faktori koji ometaju ili podstiču zdrav proces tugovanja,
konkretni koraci koji se mogu preduzeti u znak podrške sebi ili drugome.
Takođe ćemo pričati o tome šta NIJE dobar savet ili komentar tokom perioda tugovanja.
Predavanje drži Sladjana Živković, mama troje dece, dve rođene i jedne izgubljene bebe, psihološkinja, psihoterapeutkinja, mentorka porođajnih priča i dula zainteresovana za postpartum.
Slađana je inicijatorka festivala Telo kao životni kompas kao i inicirana Mesečeva majka.

Scroll to Top